What I Wore In Paris #1

IMG_0297

IMG_9888Hej fina! Såhär såg jag ut igår, invigde dagen med helvitt och transparent. Är dökär i detta set som legat och väntat på att få bäras, så kändes som det perfekta tillfället här där det är lite varmare än i Sverige. Läste 28 grader på väderprognosen innan vi åkte och skippade jackor, men grått väder och inte direkt någon vidare värme är det vi fått. Håller tummarna för att solen skiner idag så man inte behöver frysa mest. Idag ska vi besöka Eiffeltornet – som jag längtat. Puss!

Translate/ Hello beauties! I looked like this yesteerday. Took some white and transparent on. I’m in love with this two pieced set. I hope for better weather today so we can shoot a little more. We’re going to visit the Eiffel Tower – Like I have longing for this.

IMG_9892 (1)

IMG_9899

Pictures taken by: Rami Hanna

Kjol – Choies, Tröja – Choies, Väska – Choies, Skor – Jennie-Ellen (lånade av Lisa), Solglasögon – Le Specs
Two pieced set – Choies, Bag – Choies, Shoes – Jennie-Ellen (borrowed from Lisa), Sunglasses – Le Specs

40 Responses to “What I Wore In Paris #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *