The winner of “Maybelline #lovebigeyes -Competition”

Downloads199

Jag hade som ni vet en tävling med Maybelline (tidigare inlägg) och har äntligen fått utse en vinnare. Ni har varit så extremt duktiga och jag har som jag lovat kikat igenom varenda en, blir lite stolt på något tokigt vis. Vinnaren blev i alla fall denna superduperduktiga tjej! Stor grattis.

Ni som blivit extra sugna på att testa big eyes-sminkningen kan kika på en tutorial här (själv vill jag testa i brunt) och blev ni sugna på Maybellines nya big eyes-mascara finns det möjlighet att få prover på den gratis på deras FB-sida.

Translate/ I had a competition with Maybelline like you know (earlier posts) and finally I’ve chosen the winner. You are soooo great! I’m proud in a weird way. This beautiful girl is the winner! Big congratulations.  

2 Responses to “The winner of “Maybelline #lovebigeyes -Competition””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *