Todays Outfit

IMG_9266-1

IMG_9255-1Hej fina! Herregud vad det blev höst snabbt. Typ bikiniväder bokstavligen bara för någon veckan sedan och nu har graderna dykt under femplus-strecket. Jag som har massor med klädkombinationer som innebär barbent att visa kvar. Känns rätt kört nu. Höll på dö i detta liksom.. tur det är typ 25 grader i Paris. Bokade en spontanbiljett till Stockholm så är här just nu och har lite möten och besöker presskontor, event mm. Idag kikade vi in andra släppet av Mary Kate och Ashleys kollektion för BikBok på Modinåkerlinds och gosh vad mycket fint. Fotade massa med duktigaste Ramsi idag också, så bjuder på en dagens. Hörs mer imorgon, puss!

IMG_9233

IMG_9243

Photos taken by: Rami Hanna

Skor – Nelly (here), Väska – Michael Kors, Jacka – Choies, Shorts – Nelly (here), Mössa – JFR
Shoes – Nelly (here), Bag – Michael Kors, Jacket – Choies, Shorts – Nelly (here), Beanie – JFR

34 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *