Two New Pair – Sunglasses isn’t a season-thing!

glass

Buy Nr 1 HERE Nr 2 HERE

Jag är en sådan som bär solglasögon året runt. Tycker kombinationen av ett par solglasögon med en beanie kan bli extra snyggt faktiskt. Jag varvar i princip mellan mina RayBan Aviators och RayBan Wayfarers. Så nu kände jag att det var dags att uppdatera min solglasögonsamling med lite mer svart bas! Älskar solglasögon med svart tjock ram. Första paret är ett från Karen Walker som är lite kattiga i modellen och den andra en fet basicbåge från Le Specs. Båda kommer bli grymma i Paris!

Translate/ I’m a person that wears sunglasses the year around. I think the combination of beanie and sunglasses is extra hot. I use my Rayban Aviatiors and Wayfarers like all the time so I thought it was time for some new black basic-glasses. Love the ones with a black heavy frame. The first pair is from Karen Walker which is a cateye-model and the second pair is a black massive basic one from Le Specs. Both of them will be awesome in Paris! 

9 Responses to “Two New Pair – Sunglasses isn’t a season-thing!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *