MENU
16:59 | August 29, 2013

All about nails

Fashion,Okategoriserade
nails1 Fullskärmsinfångning 2013-08-30 112448.bmp

Igår gjorde jag mina naglar och blev så himla nöjd. Första bilden är på mina egna naglar, innan materialet läggs på. När jag började göra mina naglar hade jag en tipp för förlängning men nu har mina växt ut. Älskar sånt här, man känner sig så fin med nya naglar. Jag har gått hos Linda aka Missfancynails några omgångar nu och är så himla nöjd. Min bästa nageltjej!

nails2New nails by Missfancynails

16 Responses to “All about nails”

 1. linnea on

  Du skriver att du hade tippar i början – du kände inte att det förstörde naglarna utan snarare byggde upp dem så du kan göra direktpå dina egna nu? Vill gärna göra en förlängning då mina egna inte är i toppskick just nu men är rädd att mina förstörs ytterligare. Är det geletippar du hade då? Hur länge höll dessa? Tacksam för svar! :)

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   Svar: Jag hade tippar för att komma åt den längd jag ville ha och nu har mina egna vuxit till den längden. Mina naglar är sköra, men med materialet på blir dom starka :) Mina tippar har aldrig gått av, så har haft samma sedan jag började med mina naglar, tills denna gång då dom filades bort i och med att mina egna nått den längden som sagt.

   Reply
 2. just why on

  You have false lashes, false nails and hair extensions .. fakeness overdose, don’t you think? You’re naturally beautiful, don’t be so fake. :(

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   Answer: As long as you don’t look fake, I think you can be as fake as you want to :) And no, I don’t have fake nails, it’s my own nails.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)