MENU
11:23 | August 30, 2013

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day
_V5C1712

Såhär såg jag ut under andra dagen på modeveckan. Detta blev ett sista minuten ihop-plock med en jacka budad kvällen innan, jeans och skor köpta samma dag. Känns gött att bära lite mer “färg”. Nu ligger jag i soffan och njuter av att jag inte har några måsten – förutom att hinna med flyget till Umeå. Har haft så fullt upp denna vecka med visningar och event att jag är helt slut, utan att låta allt för bortskämd. Bockade av Rockbjörnen i onsdags efter sista visningen och sedan D.Brand middag igår. Nu hem till flyttkaoset.. Puss!

beige

Pictures taken by: Stockholmstreetstyle (nr1), Rami Hanna (nr 2)

Skor – Acne, Jeans – Topshop, Jacka – Chiquelle, Tshirt – H&M, Väska – Accent
Shoes – Acne, Jeans – Topshop, Jacket – Chiquelle, Tshirt – H&M, Bag – Accent

24 Responses to “Todays Outfit”

  1. lisa on

    Du vet att jag älskar din kropp! Och jag som har följt dig så länge tycker att du har förändrats med stilen. Från tuff till mer classy :) love u

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)