Todays Outfit

_V5C1712

Såhär såg jag ut under andra dagen på modeveckan. Detta blev ett sista minuten ihop-plock med en jacka budad kvällen innan, jeans och skor köpta samma dag. Känns gött att bära lite mer “färg”. Nu ligger jag i soffan och njuter av att jag inte har några måsten – förutom att hinna med flyget till Umeå. Har haft så fullt upp denna vecka med visningar och event att jag är helt slut, utan att låta allt för bortskämd. Bockade av Rockbjörnen i onsdags efter sista visningen och sedan D.Brand middag igår. Nu hem till flyttkaoset.. Puss!

beige

Pictures taken by: Stockholmstreetstyle (nr1), Rami Hanna (nr 2)

Skor – Acne, Jeans – Topshop, Jacka – Chiquelle, Tshirt – H&M, Väska – Accent
Shoes – Acne, Jeans – Topshop, Jacket – Chiquelle, Tshirt – H&M, Bag – Accent

24 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *