MENU
12:39 | August 27, 2013

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day
Vic2

Vic3Hej på er! Nu har modeveckan dragit igång och jisses vad vad fullsmeckat schema vi haft och har. Igår blev det att kliva upp runt åtta och komma hem vid ett, samma idag. Så nu klämmer jag in lite uppdatering mellan en visning här. Bockade av dom flesta igår och blir detsamma idag. Så underbart roligt. Invigde modeveckan med ett helblommigt set, kan inte annat än säga att jag älskar det. Gina levererar som vanligt. Nu har jag brådis, hörs mer senare! Stor kram.

Vic

Pictures taken by: Rami Hanna (for more streetstyle from the MBFW check out his blog)

Skor – Zara, Blommigt set – Gina Tricot, Väska – Lindex, Top – Topshop
Shoes – Zara, Flower Suit -Gina Tricot, Bag – Lindex, Top – Topshop

26 Responses to “Todays Outfit”

  1. Carro on

    Hejsan!

    Jag är så himla nyfiken på vad du arbetar med, du bloggar ju knappt någon gång om dagen så jag antar att du har massa annat arbete men har aldrig förstått vad, skulle du kunna förklara lite vad du gör?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)