Crazy Week Comin’ Up

faas-001Inbjudningarna till modeveckan har trillat in dom senaste veckorna och ikväll sätter jag mig på ett plan till Stockholm. Tycker om att ha saker att se fram emot, särskilt när det kommer till min kärlek till mode och kläder. Beställde lite nytt att bära men i och med flytten blev det något tokigt så alla paketen har gått till retur. Det vill säga att jag sitter här – några timmar innan planet ska gå utan att ha packat någonting.PANIK! Lever i sopsäckar och flyttkartonger för tillfället så ska snart hoppa in i drivan och försöka få ut någonting att bära. För lite bilder hade jag ju tänkt att ni skulle få!

Translate/ The invites to the fashionweek have reached me and tonight I will catch a plane to Stockholm. I have no Idea what to wear and my flight is just a few hours away. Damn.. Need to start packing! Hugs

10 Responses to “Crazy Week Comin’ Up”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *