Massive MC-detailed leather jacket

Downloads181Buy it HERE

Såg att många av  er blev sugna på Mary Kate och Ashley – jackan jag visade häromdagen. Tyvärr lite väl dyr tyckte många och andra hann inte få tag i en i sin storlek. Själv älskar jag de rejäla MC-ärmarna och den korta ryggen. Så ramlade jag över denna jacka. Långt från likadan men absolut ett alternativ för mig som älskar silverdetaljer. Visade sig att min kompis hade denna och fy sjutton vad snygg den var. Är lite less på den klassiska och enkla skinnjacke-modellen och kommer köra stenhårt på varianter med rejäla MC-detaljer. För mig blir det ett köp!

PS! Nelly har en kampanj nu med 40% på en hel outfit. Grymt erbjudande som ni tar er till här.

Translate/ I saw that many of you became a fan of the Mary Kate and Ashley Jacket I showed you the other day. Some of you couldn’t afford it and some of you didn’t get to time to catch one. I loooove the massive MC-details and the short back. Then I came across this jacket. Far away from the same but a great alternative for me who loves silver. My friend has this jacket and omg so good it looked. Is kind of sick on the classic leather jacket model and will go all in for the ones with massive MC-details. I will start with this! PS! Nelly have a campaign where you will get 40% off on a whole outfit. A great campaign you’ll find here.

 

8 Responses to “Massive MC-detailed leather jacket”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *