What I Wore On Way Out West #2

3348oHär får ni vad jag hade på mig under lördagen på Way Out West. Fick bli en outfit med lite cowboy-influenser. Idag blir jag av med min lägenhet, ger bort nycklarna till en annan och tar mitt sista kliv ut ur den. Känns lite jobbigt faktiskt, men får nycklarna till den andra imorgon så då kommer nog allt kännas bättre. Inbjudningar till visningarna under fashionweek börjar trilla in och jag är så himla taggad. Men först ska kakel, golv och kök väljas till den nya lägenheten.. Åh, herregud. Men kul är det!

44345

Photos taken by: Rami Hanna (click it)

Skor – Choies, Shorts – Nelly, Blus – Gina Tricot, Hatt – Åhlens
Shoes – Choies, Shorts – Nelly, Blouse – Gina Tricot, Hat – Åhlens

26 Responses to “What I Wore On Way Out West #2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *