Todays Outfit

IMG_5136Hej på er! Håller på att packa lite för hemfärd. Blev Stockholm en vecka denna gång. Erik kom som sagt i fredags så vi åt middag ett gäng ute och i lördags tog vi det bara lugnt med syster. Igår blev det bio – World War Z (skitbra) och middag ute igen med Erik. Myspys! Idag har vi handlat lite inredning till vår lägenhet och solat i parken. Jisses vad jag bara vill flytta nu. Roligaste delen är ju att köpa alla småsaker, vilket man inte riktigt kan göra när grunden inte är klar. Kliar så i fingrarna. Nej, nu måste jag skynda mig! Puss

IMG_5178

Photos taken by: Rami Hanna (visit his blog here)

Shorts – Levi’s (notme), Jacka – Cubus, Väska – Accent, Linne – Gina Tricot
Shorts – Levi’s (notme), Jacket – Cubus, Bag – Accent, Tank – Gina Tricot

29 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *