Best Buy: Black bag with silver details.

DSC_3513Har som sagt shoppat en del här i Stockholm, ett av dom bästa köpen är helt klart denna väska från Cubus. Ni vet ju att jag är helt besatt av svart/silvriga väskor, så känns bra att hitta ännu en perfekt. Tycker den ger lite Proenza Schoulder- vibbar. En rolig grej är att den heter “Victoria”-bag.

Translate/ I’ve been shopping a lot here in Stockholm and one of my best buy is definitely this bag from Cubus. You know that I’m obsessed of black and silver-bags so felt good to find one more. I think it gives some Proenza Schoulder-vibes. And a funny thing is that the bags name is “Victoria”-bag.

 

12 Responses to “Best Buy: Black bag with silver details.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *