MENU
10:24 | May 28, 2013

Where to buy: LEVI’S 501

Fashion,Okategoriserade

Nu finns Levi’s 501:or att köpa i en ljus och mörk tvätt (HÄR) om ni skulle vara sugna. Fint slitna framtill men går också att klippa av som mina 501:or jag bär på bilden här ovan. Min absoluta favoriter och hade använt dom dagligen på sommaren om jag kunde. Vet inte hur dessa storlekar är men jag har i alla fall storlek 26 på mina och är en 24:a i vanliga fall.

Translate/ Now you can find Levi’s 501 at Nelly (HERE) if you want to buy a pair. You can cut them off like I did with my pair at the picture above. This is my favorite piece in my wardrobe and would use them everyday if I could. I had to go up two sizes.

12 Responses to “Where to buy: LEVI’S 501”

  1. Emma on

    Fortfarande dyrt usch.. jag har bara beställt på stylegodis.com och där kostar dem bara i svenska kronor 331 kronor plus frakt som blir totalt då 360. Finns i alla färger! Bättre tips!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)