MENU
23:11 | May 28, 2013

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day

Hej på er! Landade i Stockholm igår efter en helt fantastisk weekend i Ibiza. Rundar av dessa fartfyllda veckor med Beyoncé koncerten imorgon – så himla taggad. Idag har jag suttit på innergården och solat lite, sedan strosat runt här på Kungsholmen för att hitta lite fina miljöer att fota i. Om det inte regnar imorgon ska jag möta vår Im Next-fotograf Rami för en liten fotostund. Stannar i Stockholm till torsdag då jag åker hem till Umeå lagom till brännbollsyran. Längtar så efter min pojke och mina tjejer. Puss på er!

 Skor – Zara, Tröja – BikBok, Linne – Gina Tricot, Väska – Zara
Shoes – Zara, T-shirt – BikBok, Tank – Gina Tricot, Bag – Zara 

37 Responses to “Todays Outfit”

 1. Nathalie on

  Hej, jag tänkte på de shortsen som ser ut som en kjol som du köpt på sheinside. Hur mycket kostar frakten därifrån? Känns lite meningslöst att bli medlem bara för att få veta och tar dem tull?

  Älskar denna outfiten btw! Synd att jag alltid känner mig så fånig när jag har klackar till vardags :(

  Reply
 2. Nata on

  gud va fint!!! jag undrar om dina skor från zara är normala i storleken ? :) om jag har 38 vanligt, borde ja beställa 38or eller funkar 37or?
  tacksam för svar!
  kram :)

  Reply
 3. Signe Nilsson on

  Linnet du har under har jag vart ute efter länge. Jag kikade in på ginas sida, men finns inte :(
  Kan du inte vara gullig och länka den till mig :) love signe

  svar: Det är Fridas och hon köpte det för flera månader sedan tyvärr :(

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)