Todays Outfit

Hej raringar! Igår blev det en heldags resande. Först upp klockan fem för att ta planet till Stockholm och invänta Frida på flygplatsen. Planet gick vid ett och vi var framme vid nio på kvällen. Visste inte riktigt vilket hotell vi skulle bo på och taxin tog oss upp till ett berg i skogen, världens läskigaste väg. Hotellet låg typ en mil från stranden och samma till den närmaste restaurangen. Så vi bestämde oss faktiskt för att byta så halv tolv kom vi fram till ett annat hotell som känns väldigt mycket bättre. Så nu ska vi njuta lite här, så hörs vi mer under dagen. Stor puss!

 Skor – Zara, Hängselklänning – Choies, Väska – Accent, T shirt – H&M
Shoes – Zara, Dungaree dress – Choies, Bag – Accent, T shirt – H&M

16 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *