Today’s Outfit

Shoes – Zara, Baggy Jeans – Gina Tricot, T-shirt – Gina Tricot
Shoes – Zara, Baggy Jeans – Gina Tricot, T-shirt – Gina Tricot

Hej på er! Gud, ni ska bara veta vad jag gjort. Åkte till Stockholm i lördags för att överraska Alexandra tillsammans med hennes närmaste med ett födelsedagsfirande som blev så underbart lyckat. Spa hela dagen, middag på Riche, utgång på Bergmans och avslutade med lite mingel på Berns. Sån jäkla trevlig kväll! Idag blev det lite shopping här i Stockholm och imorgon möter jag upp Erik på flygplatsen och åker till Dubai i två veckor! Fixat inlägg för imorgon så hoppas jag att uppdateringen flyter på som vanligt efter det.

1 Response to “Today’s Outfit”

  • Samia says:

    Is your jean the anna boyfriend jean from ginatricot ? if so what is the size that you are wearing because i want to buy the same and I would like to know if it fits larger or smaller than usual ! Thkss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *