Yes, It’s all about shoes if you didn’t know.

Gillar ni mina skor jag hade igår? Jag älskar dem. Ett par nya skofavoriter som faktiskt inte ser ut som “alla andra skor jag har” som många verkade tycka om mina andra godningar jag beställde från Zara. Gick med dem på stan igår och måste säga att dom faktiskt är jäkligt bekväma och fick beröm på stan – haha! Finns i leopard också som jag är väldigt, väldigt sugen på.

Translate/ Did you like my shoes I wore yesterday? I love them. A pair of new shoe favorites that actually don’t look like any other shoes that I have. Many of you thought so about my other shoe-buy from Zara. I had them on me in the city yesterday and must say they’re very comfortable. They have them in leopard too, which may be my next buy…hummm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *