Today’s Outfit


Hej på er! Rockar
mina nya randiga brallor från Gina idag. Känns lite som ett par pyjamasbrallor dock, så kände att jag var tvungen att matcha dem med klackar. Testade dem med min randiga blus också, men känner lite spontant att jag inte riktigt är där med randigt ännu. Har i alla fall lite panik i blogglivet för tillfället. Sa upp mig från Devote för några veckor sedan och ska bestämma mig hur jag ska göra nu. Världens största ångestmoment ska ni veta. Fått stress/ångest-utslag i hela ansiktet? Haha orkar inte. Tur det är över snart och att jag har världens bästa liv i övrigt. Puss på er!


Skor – Nelly, Väska – Ebay, Byxor – Gina Tricot, Tröja – Sheinside, Jacka – Nelly
Shoes – Nelly, Bag – Ebay, Trousers – Gina Tricot, T-shirt – Sheinside, Jacket – Nelly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *