Damn Provoactive


Linne – Fanny For Estradeur, Cap – Fanny for Estradeur, Shorts – Chicy, Shoes – Dr.Martens

Ville bara visa upp mina två nya från Fannys kollektion för Estradeur, så jävla balla. Lite väl att kombinera dem tillsammans, men på bild blev det ballt tycker jag. Hade en så jädra jobbig dag igår. Tror allt som kunde gå fel gick fel, det vill säga väldigt mycket. Gav upp, gick och köpte min favoritmat och myste ner mig i soffan med några avsnitt av Carrie Diares istället. Vaknade upp till fantastiskt väder och tog mig en promenad till solarieöarna. Nu har jag köpt mig pizza och ska börja packa inför Dubai. Snart åker vi ju och det känns så jädra underbart! Har helt ärligt haft några riktigt jobbiga veckor den senaste tiden, så mycket ångestmoment på en och samma gång bara på grund av bloggen. Knappt haft orken till att träffa mina vänner. Fått utslag i hela ansiktet, antar att det är pga stress då det inte fanns någon förklaring till det om yttre faktorer. Men nu är nästan alla tankar på banan och det ska bli så fantastiskt med en utlandsresa med min allra bästa och jisses vad jag ska blogga – KUL. Hoppas allt är bra med er och att ni får en underbar påsk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *