The Bottle Isn’t Empty Yet

Shorts – One Teaspoon, Tank – Cutted tee from Ebay, Sunglasses – Romwe

Hej fina! Har verkligen börjat älska att fota och skriva igen, vilket känns helt fantastiskt. Saknat det så himla mycket så känns underbart att känna sig inspirerad gällande det igen. Antar att det är vårkänslorna som kommit kring, med lite ljus blir allt så mycket bättre. Med våren kommer även fler möjligheter till bra outfit-bilder och framför allt i Dubai blir det ju ett riktigt grymt miljöombyte. Är så jädra taggad på bloggen just nu! Hoppas ni är med mig, puss.

 Translate/ Hello beautiful! I really started to love taking photos and write again, which feels so wonderful. I’ve missed that so much, so it feels so good to be inspired when it comes to that again. I guess it’s the spirng-feelins that is coming around. With the spring and summer there will be so much easier to take great outfit-pictures too and in Dubai of course. I love blogging right now! Hope you’re with me, kisses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *