Today’s Outfit


Skor –
Choies, Byxor – Gina Tricot, Väska – Langos, Blus – H&M, Kappa – Cubus
Shoes – Choies, Trousers – Gina Tricot, Bag – Langos, Blouse – H&M, Coat – Cubus

 Hallå hallå! Skuttar runt såhär idag. Måste, måste, måste verkligen börja tänka på hur jag ser ut i ansiktet på mina outfitbilder. Har i princip slutat kolla och fokuserar bara på vinkeln på kläderna och hur dom ter sig på bilden. Så kikade jag på ansiktet idag för en gångs skull och känner att om jag lägger för handen på mina kläder och kikar på mitt ansiktsuttryck hade jag ju kunnat sätta i princip vad som helst bakom handen som innebär ett “tryckt läge” (fri tolkning). Nog om det, idag är det fredag! Ska äta en stor godispåse, köpa hem eller laga asgod mat och se en riktigt bra film. Vad ska ni göra? Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *