MENU
13:26 | April 27, 2012

Today’s Outfit

Fashion,Okategoriserade

Shoes –  Zara, Jeans – Crocker, Belt – Lindex, T-shirt – Gina Tricot, Coat – Modekungen, Bag – DonDonna

Åh, äntligen fick vi fint väder. Varit regnigt och tråkigt för länge nu! Älskar, alltså älskar mina nya jeans från Crocker. Modellen heter Pow och färgen “black stone” och går att hitta hos JC. Börjar bli halvless på alla mina Dr.Denim leggings, nu är det riktiga jeans som gäller. Åker till Uppsala antingen söndag eller imorgon för att fira valborg, så håller på att fundera ut vad jag ska packa med mig allt mest. Så, vi hörs sen! Puss

39 Responses to “Today’s Outfit”

  1. Fanny on

    Hej! Har funderat på att köpa antingen de Zara-skorna du har på bilden, eller Nellyskorna som är rättså lika. Eftersom jag sett att du har båda kanske du skulle vilja göra mig en supertjänst å svara på vilka som är bekvämast att gå i?

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)