Mirakelprodukter från Garnier

Jag har hittat mig två nya favoritprodukter inom smink och hudvård. Det började med att jag lånade pojken jag träffars Eye Roll-On. Den fungerar som en väldigt lätt concealer (färgad lotion) som även dämpar svullnaden under ögonen. Vet att massvis med killar använder denna, så tips till er som inte gör det. När solen börjar titta fram gillar jag inte alls att täcka mitt ansikte med foundation och använder jag mig bara av concealer tycker jag att det blir för mycket kontraster. Så på senaste tiden har jag enbart använt mig av denna Eye Roll-On och puder som bas. Älskar den så fick bara lov att köpa den färgade dagkrämen också. Den återfuktar, ger lyster och lite färg på samma gång. Precis som jag vill ha det! Rekommenderar den inte till den som vill ha ett väldigt täckande resultat, utan till den som känner sig bekväm med lite smink men bara vill se lite fräschare ut. Finns en mörkare färg också, kanon i sommar!

Translate/ I found two new favorite products for my face. An Eye Roll-On that works as an easy cover concealer, and this BB-cream that works as an easy cover founadtion. Percet for the person who doesn’t like to wear much make-up but still wan’t to look fresh. Perfect for the summerI think. Note: This products are perfect for men.

32 Responses to “Mirakelprodukter från Garnier”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *