MENU
19:00 | January 31, 2012

My latest orders!

Fashion,Okategoriserade

Har klickat hem det här! Varit otroligt sugen på en äkta satchel-väska från Cambridge men aldrig fått chansen att klicka hem någon svart. Men nu hittade jag denna satchel-väskan här och efter några om och men blev det en beställning. Och tusen tack till Fanny som tipsade om att skorna jag bloggade om häromdagen kommit in på Zara igen! Så är världens lyckligaste nu. Inte paret från Givenchy, men tillräckligt lika för mig.

Translate/ This is my latest orders! I’ve been looking for a real satchel-bag from Cambridge for a while, but never found one in black. But now I found this satchel-bag here, and soon it’s mine. And thanks to Fanny who told me that Zara had the shoes I was blogging about a few days ago back in stock! Not the pair from Givenchy but enough look-a-likes for me.

33 Responses to “My latest orders!”

 1. Catita on

  thanks for letting me know about the sandals being back in stock! to me they are a great replacement for the Nina sandal from 3.1 Philip Lim AW11 rather than the Givenchy SS12!

  Reply
 2. amanda on

  Jag undrar om du har lust att sälja den svarta väskan från romwe med dragkedjor. Så ledsen över att den tagit slut och jag klarar inte av att vara utan den. Snälla snälla snälla!
  Keep the good work up :)

  Reply
 3. Hanna on

  du planerar inte att sälja dina vagabond nico? (på tal om inget) bara måste fråga, jag letar ihjäl mig. ångrar mig så mkt att jag aldrig köpte dom!!! eller om du vet någon annan som vill sälja:) värt ett försök. ha de fint.

  Reply
 4. Carolin. on

  OMFG! What an awesome bag. I need to have a satchel bag – now!
  I really like your blog, it is so unique, you differ from other bloggers, you are far more cool :D ;)

  Reply
 5. Sara on

  Åh älskar din blogg! Btw kostar bara min Cambridge Classic Satchel Bag 15″ bara 1300 kr med gravering :) Den är såå värd pengarna!

  Reply
 6. Harpan on

  Skitsnygg väska!! jag har en i röd från cambridge satchel company, men jag säljer den till ett bra pris! Har nämnligen köpt en liknande så om någon är intresserad så är det bara att maila mig :D
  [email protected]

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)