My latest orders!

Har klickat hem det här! Varit otroligt sugen på en äkta satchel-väska från Cambridge men aldrig fått chansen att klicka hem någon svart. Men nu hittade jag denna satchel-väskan här och efter några om och men blev det en beställning. Och tusen tack till Fanny som tipsade om att skorna jag bloggade om häromdagen kommit in på Zara igen! Så är världens lyckligaste nu. Inte paret från Givenchy, men tillräckligt lika för mig.

Translate/ This is my latest orders! I’ve been looking for a real satchel-bag from Cambridge for a while, but never found one in black. But now I found this satchel-bag here, and soon it’s mine. And thanks to Fanny who told me that Zara had the shoes I was blogging about a few days ago back in stock! Not the pair from Givenchy but enough look-a-likes for me.

33 Responses to “My latest orders!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *