MENU
16:00 | January 31, 2012

Glossy Box 2

Fashion,Okategoriserade

En ny månad och en ny Glossy Box! Den första föll mig mer i smaken, men det är ju underbart att det är sådan variaton = passar dom flesta. Denna månad innehåll boxen 1.MATRIX Schampo&Balsam 2. MURAD Exfoliating Blemish Treatment Gel – En mirakelprodukt som förebygger och behandlar orenheter och utslag. 3. DEBORAH LIPPMANN Nagellack. 4. EYEKO Ögonskuggspenna. 5. RITUALS Foaming Showergel Sensation – En lyxig duschkräm som förvandlas från gel till skum i kontakt med vatten.

Jag är som mest sugen på att testa produkten från MURAD, den kostar vanligtvis skjortan så här förväntar jag mig mirakel.

Translate/ A new month and a new Glossy box. I liked the first one a little bit more though! But I Can’t wait to try out the Murad “Exfoliating Blemish Treatment Gel”.

24 Responses to “Glossy Box 2”

 1. Elma on

  HejHej!

  Tidigare sade du att du skulle fixa naglarna, kan du inte visa en bild på hur det blev?
  Vars gör du dem så snygga, vad kostar det? hur länge håller dem?

  Reply
 2. Elma on

  HejHej!
  Tidigare sade du att du skulle fixa naglarna. Kan du inte lägga upp lite bilder på dem så man får se
  Vars fixar du naglarna? hur mycket kostar det? Hur länge håller dem?

  Tack för en bra blogg.

  Reply
 3. ida on

  skulle du inte kunna berätta om produkten från MURAD?
  vill veta om den är så bra som det sägs innan man använder hela månadspengen för att testa själv :)

  Reply
 4. Katz on

  Jag fick inget nagellack i min box :-( synd hade gärna velat ha det!!! Utan fick en handkräm!!! Men i övrigt nöjd som fan :-)

  Reply
 5. Linn on

  Jag fick andra saker i min glossybox som jag precis hämtade ut. Fick en handkräm istället för nagellack tex..Men de kanske varierar? Fick iaf även jag produkten från Murad som jag redan har kletat på mig =)

  Reply
 6. Josefine on

  Skulle du kunna länka den där militärjackan som du har köpt? Har letat efter en sådan väldigt länge, men hittar tyvärr inte :/ din är ju skitsnygg! :O

  Reply
 7. Kristina on

  Äntligen några andra som också fick en hudkräm istället för nagellacket! Kändes ett tag som jag var den enda… Hade nog hellre fått ett nagellack, även om jag har asmånga redan… Speciellt ett från deborah lippman!

  Reply
 8. Carolin. on

  In my opinion there had been better glossyboxes in the past, but i am not a beauty expert and i do not now all the brands in your box. Nevertheless the DL nailpolish is awesome. What a colour!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)