Glossy Box 2

En ny månad och en ny Glossy Box! Den första föll mig mer i smaken, men det är ju underbart att det är sådan variaton = passar dom flesta. Denna månad innehåll boxen 1.MATRIX Schampo&Balsam 2. MURAD Exfoliating Blemish Treatment Gel – En mirakelprodukt som förebygger och behandlar orenheter och utslag. 3. DEBORAH LIPPMANN Nagellack. 4. EYEKO Ögonskuggspenna. 5. RITUALS Foaming Showergel Sensation – En lyxig duschkräm som förvandlas från gel till skum i kontakt med vatten.

Jag är som mest sugen på att testa produkten från MURAD, den kostar vanligtvis skjortan så här förväntar jag mig mirakel.

Translate/ A new month and a new Glossy box. I liked the first one a little bit more though! But I Can’t wait to try out the Murad “Exfoliating Blemish Treatment Gel”.

24 Responses to “Glossy Box 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *