Outfit of today

Skor – Bianco, Jeans – Cubus, Jacka – Vivistyle, Väska – Chapnlle, Blus – H&M

Såhär springer jag runt idag. I min nya favoritjacka från Vivistyle! Så perfekt den var. Insett att jag har väldigt svåra problem med att sova ensam, så somnade inte förrän 4 inatt och samma natten innan. Så känner mig rätt hängig. Men ska ta mig in till stan och kika upp lite grejer som står på min “att göra”-lista. Bland annat köpa julpynt till min lilla gran. Min nya kamera är verkligen hur bra som helst, men eftersom att jag använder självutlösare så fokuserar den på fel grejer. Här är det fokus på texten på väggen, haha! Så måste köpa en sån där liten dosa. Sedan sista julklapparna! Puss

Translate/ Today I look like this. I got my new favorite jacket on from Vivistyle! Today I’m going to the city and go through my “to do”-list. The last christmas presents and so on!

32 Responses to “Outfit of today”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *