Christmas and New Years Eve

Några frågade hur jag kommer se ut på julaton och nyår. Detta är min tanke!

Translate/ How I will look on Christmas and New Years Eve.

UPDATE: Hade lite bråttom så glömde skriva ut var sakerna kommer ifrån. Klänningarna kommer från Romwe och skorna från Have2Have. Tyvärr är klänningarna slut på Romwe. Men den röda går att hitta på Melba under namnet “Tamara Dress” och en liknande (notera liknande) silvrig klänning finns på Chicy under namnet “Oversized Metallic Tee”. Den är dock kortare fram till och kanske blir för kort som klänning (70 cm, min är 75 men hade kunnat vara kortare enligt mig). Men den finns i lager för den som vill chansa (går ju alltid att lämna tillbaka förstås).

Translate/ UPDATE: I bought the dresses from Romwe, unfortunately they are sold out. But the red one you can find on Melba,se as “Tamara Dress” and a dress that look likes (NOT the same) on Chicy,se as “Oversize Metallic Tee”. But It’s a little bit shorter then mine, so it can be too short.

107 Responses to “Christmas and New Years Eve”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *