Outfit of today

Skor – Have2Have, Tröja – Vivistyle

Hej! Idag kör jag simpelt. Ser ni att all snö nästan är borta? Kommit in ett regnväder. Gör mig ingenting dock! Verkar som att snön kommer tillbaka i helgen ändå så. Ska svara på lite mail och kommentarer samt fixa lite inlägg. Sedan tänkte jag min in till stan för att kolla på två saker jag önskar få med mig hem. Ni får nog se sedan isåfall! Kram

Translate/ Hello! Today I’m going for the simpel look. As you can see the snow is almost gone! It’s raining like crazy. Now I’m going to answer some mail and comments, sooner I’m going in to the city and hope I get home with to things I want so bad. I’ll show you later then! Hugs

36 Responses to “Outfit of today”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *