Romwe-Sale

Kom på att det var sista dagen att beställa på Romwes julrea idag = 30% på allt. Så gjorde en rejäl beställning på saker jag kikat in ett tag! Betalade bara någon hundralapp eller två över 1000 kronor för allt detta. Mums vilka godbitar det blev i detta paket! Nu är det bara att vänta 2-3 veckor på leveransen och hoppas på att man inte åker på tull som vissa av er hade gjort. Har dock beställd därifrån 10-tal gånger nu och inte behövt betala.

Romwe/ It’s the last day on Romwe’s Christmas Sale (30% on everything) so I did a big order. I just payed 170$ for this, sick! Now I just have to wait 2-3 weeks to get it and hope I don’t need to pay any extra customs like som of you had to do.

26 Responses to “Romwe-Sale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *