In my Make up-bag

Bas:  Fuktkräm – Sensai “silk smoothing cream”. Foundation – Dior “Forever”. Puder – Chanel “Vitalumiére Éclat”. Concealer – Dior “Nude”, MUS “Blue”. Rouge – Chanel “Joues Contraste, 59 Imprévu”. Läppar: Läppstift – Chanel “Rouge Coco, Mademoiselle 05”, Chanel “Rouge Allure, Fatale 71”. Läppenna – Chanel “Le Crayon Lévres, Grioette 21”. Glans – Dior “Dior Addict Ultra-gloss Glow, 256”. Ögon: Mascara – Lancome “Hypnose”. Eyeliner – Kanebo Sensai “Liquid Eyeliner”. Skugga – Chanel “Illusion D´ombre, 56 Mirfique”. Brynskugga – MUS “Three Brow color” .

Någon frågade hur det såg ut i min sminkväska. Och såhär ser det ut! På sommaren slänger jag på nästan vad som helst i mitt ansikte, men på vintern blir min hy så himla känslig att jag måste lägga ut pengar på bättre produkter. Min sminkväska är fylld av magiska små askar och burkar jag bara vill rekommendera er alla om. Ett inköp inför vintern är Sensais fuktkräm, kan inte beskriva med ord vad den gör för min hy. Svindyr, men för mig är det värt det. För er som är lika dåliga på att använda eyeliner som jag rekommenderar jag min eyeliner till tusen. Så himla smidig att göra både tjocka och smala streck. Har även hittat ett glans jag aldrig kommer sluta använda och det är Diors! Kladdar inte för fem öre och sitter hela dagen. Mitt ger en naturligt rosa färg. Vill skriva om alla produkter, men blir så mycket. Fråga om det är någon produkt ni vill veta lite mer kring!

17 Responses to “In my Make up-bag”

 • Anna says:

  Blev sugen på läppglanset, det ska jag prova!

 • Linn says:

  Din blogg är super! En fråga bara, för kanske ett halvår sedan så hade du köpt en gul Jumpsuite från en tjej som designade egna kläder!
  KOmmer inte ihåg vad hon hette men hon gick designgymnasiet. Och du hade även ändrat lite med dragkedjan när du beställde för du inte ville ha dendär bak!
  Kommer ud ihåg vilken jag menar?
  Kan du snälla säga vad designern hette, skulle vara awesome!
  Puss

 • E l i n o r says:

  Läppstiften var riktigt fina , like it!

 • Laura says:

  Everything looks yummy!

 • Tess says:

  Är den där foundationen från dior bra? täckande? hur sitter den? Kram =)

  • Victoriatornegren says:

   Tess: Har aldrig använt den “ensam” utan bara tillsammans med mitt puder. Så svårt att ge en rättvis bedömning 🙂 Men jag brukar glömma concealer ibland, förmodligen för att jag tycker den ger så bra resultat av sig själv. Men jag bad om hjälp och frågade efter en foundation som var bra för vintertorr hy, höll länge och täckte bra. Och jag är sjukt nöjd!

 • Sethy says:

  Hej! Tänkte shoppa lite från madlady nu och tänkte om det inte finns någon rabattkupong som du känner till man kan få hos dem? med tanke på att du skrev om dem en gång. Hoppas på svar snart tänkte nämligen beställa nu, hehe

 • Sanne says:

  Beskrivningen för Sensais krämen är mer “För kvinnor som vill förebygga hudåldrande och behandla tecken på tidigt åldrande.” . Men hjälper den även för torr hy? 🙂

 • Christine says:

  hjälper den bara för torr hy eller den gör andra under också? 🙂 min hy har hamnat i total obalans, måste hitta en mirakelkräm!

  • Victoriatornegren says:

   Christine: Det enda problemet jag har med min hy är att den är så torr. Så på vintern brukar jag få utslag och väldigt obalanserad hy pga det. Men nu är den perfect 🙂 Gå på KICKS och fråga vettja!

 • Anonymous says:

  jag undrar om make up stores concealer “blue” är samma om dom har i sin cover all mix trio? jag vill ha en väldigt ljus som inte är nåt rött pigment i, funkar den då? 🙂

 • Linda says:

  Hej! 🙂 kan du inte lägga ut en bild på hur flaskan/burken ser ut från sensai? Och vad den kostar? Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *