What will you wear on new year’s eve?

Pictures: 1, 2, 3, 4, 5

Tyvärr är klänningarna från Romwe slut, men dom verkar få in liknande titt som tätt. Hann beställa den silvriga, så har jag tur har jag redan hittat vad jag ska ha på mig. Men jag är så himla upp och ner gällande nyårsklänning. Ena sekunden vill jag har världens partyblåsa, tills jag inser att jag inte alls känner mig bekväm i det. Andra sekunden är jag helt säker på att jag vill ha något i silver eller guld, och den tredje sekunden en klassisk svart. Att det ska vara så himla svårt! Det här är i alla fall lite i dom banorna jag tänker. Lutar mot någonting simpelt, med någon speciell detalj eller i något speciellt material för att sedan satsa lite mer på make up. Helsilver och sotad make, eller helsvart med eye-liner och mörkröda läppar. För er som är ute efter partyblåsor hittade jag två styckna jag var sugen på för en stund. Här och här.

 

44 Responses to “What will you wear on new year’s eve?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *