MENU
12:49 | October 30, 2011

Dagens klädsel

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – DinSko, Byxor – Cheap Monday, Blus – H&M, Väska – Romwe, Glajor – RayBan

Hej på er! Hade en sån himla trevlig kväll igår med tjejerna. Temat blev prinsess-rosa! Jenny som redan har sin lägenhet inrett i rosa, hade hängt upp ballonger och annat fint. Nu ska jag äta någonting, sen bara se en massa serier. Världsbra helg, hoppas ni haft en fantastisk också! Kram

31 Responses to “Dagens klädsel”

 1. tove on

  Kan du snälla tipsa om bra serier du följer?! fullkomligt älskar serier som oc, one tree hill och gossip girl,men alla är nu färdigsedda (förutom gossip girl såklart..) men kan du snälla ge ett tips på en ny bra liknande serie?:) kram

  Reply
  • victoriatornegren on

   Tove: Har gjort ett inlägg om det :) Vampire Diaries, The lying game och The Secret Circle är mina favoriter för stunden!

   Reply
 2. Ieva on

  Hi, Victoria! The Romwe bag is super awesome and I want to get it to myself too. But I was wondering, does 13 inch macbook fits in it? I don’t know what computer do you have, but maybe you can help me with this measure thing? I would really appreciate it!
  Love your blog!

  Reply
 3. Ida Jensen on

  Har fulgt bloggen din lenge nå, må si du imponerer meg stort. Stilen din og bloggen din har endret seg mye fra første gang jeg datt innom til nå. Men alt til det bedre. Har forresten nominert deg til Vixen blog awards som årets internasjonale blogger. I fjor vannt Elin Kling:) Takk for inspirasjon.
  Klem Ida

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)