MENU
16:25 | October 29, 2011

Almost like a Celine

Fashion,Okategoriserade,Uncategorised

Ett av paketen var från Romwe. Den innehöll denna snygga väska! Tyvärr lite mindre än jag tänkt mig men blir en favorit ändå! Älskar detaljerna. Har förövrigt två koder som gäller hos Romwe: StreetFashion1 för att spara 10$ vid order för 50$+ och StreetFashion2 för att spara 20$ vid order för 100$+!

Translate/ A little bit smaller then I thought It would be. But it’s going to be a favorite anyway. Love the details! I got some codes for Romwe. StreetFashion1 – save 10$ of orders off 50$+ and StreetFashion2 – save 20$ of orders off 100$+!

27 Responses to “Almost like a Celine”

  • victoriatornegren on

   Dee O: Borde du inte redan blivit kontaktad då? Jag skulle aldrig någonsin göra om det om jag fick spola tillbaka tiden :) Men man måste ju också tänka på vad det gett folk för chanser och vart dom är idag. Men jag hade klarat mig bättre utan den varumärkesförstörningen, men personer som inte hade något innan uppskattade nog resan lite mer.

   Reply
 1. Nicol on

  finally, this is just what I waited for, since I saw it here!! I wanted that bag since I saw it, but I have to admit for a price like that I was not sure how it would look like, now I’m sure that I had to buy it! when you will post a outfit look with “her”?

  xxxxxxxxx

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)