MENU
14:43 | October 29, 2011

Dagens klädsel

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day,Uncategorised

Byxor – H&M, Skor – Ash (Henry Kole), Kavaj – Second Hand, Blus – H&M

Ni får en bild jag tog för ett tag sedan. Boyfriend-fit all over typ! Kommit i en liten oversize-period igen. Vilket jag älskar! Ska hämta ut lite paket jag inte hämtade ut igår pga vädret. Har lite beslutsångest över kvällen. Tråkigt nog är inte alla lika sugna på att klä ut sig den enda dagen på året man “får” göra det. Nej, nu ska jag skynda mig iväg här. Sov ut idag och myst lite, så klockan slog aningen mycket innan jag tog tag i dagen. Kram!

17 Responses to “Dagens klädsel”

  1. Anonymous on

    hoppas det är den fina pälsjackan du beställde! vill jätte gärna se hur det ser ut på och om om du kan recenera hur varm den är :) KRAM

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)