Magiska fingrar sökes!

Har en fråga om en liten tjänst till någon där ute. I och med min bloggflytt som sker i slutet av denna månad sitter även några och jobbar med en ny layout. Mitt önskemål är att istället för en “profilbild” ha en illustration av mig. Denna bild kommer mest troligt också användas som en “logotype” till mina arbeten. Och jag vet ju att det är många av mina läsare som är hemskt begåvade. Så om någon känner sig manad, skicka resultatet till: [email protected]. Kommer självfallet skriva att det är Du som skapat den. Kom ihåg “less is more” och fokus på ansikte!

Translate/ I’m moving my blog in the end of this month. So there is persons who work at my new layout right now. And my wish is that I will have an illustration of me instead of a typical profile-picture. And the illustration will also be used as a “logotype” for my works. So if there is some of you out there who have magical fingers. Send me the result to my mail: [email protected]. Of course I will write that You are the creator. And remember “less is more”

24 Responses to “Magiska fingrar sökes!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *