Dagens klädsel


Skor – DinSko, Byxor – Dry Lake (Bubbleroom), Bälte – VILA, Blus – Avklippt skjorta från H&M

Förmodligen aldrig varit så stressad som när jag tog dessa bilder. Ett under att dom blev någorlunda lyckade. Sedan kom jag på att dom ska upp till en kampanj senare idag. Jaja! Nu ska jag ta av mig min skönaste One Piece, cykla hem och städa. Har sagt att jag ska göra det hela veckan, men det har helt ärligt inte blivit av. Så nu har jag hela dagen uppbokad för storstädning.

PS! Glöm inte att det är sista dagen att tävla i Travelink-tävlingen idag. Bara att ladda upp ett kort du tagit själv från en Second Hand – butik någonstans i världen, sen kan 3000 resepengar bli dina.

18 Responses to “Dagens klädsel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *