MENU
13:00 | September 30, 2011

Dagens klädsel

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Shorts – H&M, Skinnjacka – Carlings, Tröja – Chicy, Väska – Chicy

Tog bilden i all hast igår! Har en rätt fullspäckad dag i Stockholm, och hade inte tid att ta något kort i morse. Så ni får helt enkelt se vad jag hade på mig idag senare ikväll eller imorgon. Ska gå på en casting idag, möte med mitt framtida jobb (snart får jag berätta) och sedan Guess event ikväll. Mobilbloggar nog en del! Kramkram

18 Responses to “Dagens klädsel”

 1. Anais on

  Hej ! I just want to say that you are absolutely BEAUTIFUL !! To my mind, You should be a model for every girl in the world. I follow your blog every day, so please continue ! Good continuation ! Kiss from France ! (:

  Reply
 2. LISA on

  har du så bruna ben eller har du någon “brun utan sol” där? om ja vad andvänder du? kan du berätta om den lite typ hur länge det sitter på? om nej vet du någon bra “brun utan sol” kräm eller spray eller något som funkar för hela kroppen? tack för svar!!!!!!

  Reply
 3. Anonymous on

  Hej Victoria! Vart hittar jag skinnshortsen idag? Har nämligen aldrig funnit dom på hemsidan? :/ Tacksam för svar! Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)