MENU
19:24 | September 29, 2011

Jackor för kylan

Fashion,Uncategorised

Fått lite frågor gällande förslag på jackor inför vintern. Här är några som jag tycker man ska satsa på! Personligen kommer jag inte bära något i form av en cape, eftersom att jag gjort det i 2 år i rad. Men det är hemskt fint med en Cape tillsammans med något smalt ned till, stumpbyxor eller jeans. Jag har lite svårt att släppa min skinnjacka, men den kommer som alla år vara på tok för kall. Så funderar på att skaffa mig en lite tjockare vadderad! Trenchen/kappan är för mig ett måste, även den kavajformade. Päls kommer jag utan tvekan börja bära snart! Hade gärna velat ha någon lite ljusare i år.

Translate/ Some tips on jackets to wear when the winter comes around. I will wear the suitinspired jacket and a lot of different furs. I love my leatherjacket, but it will like all the winters be to cold. So I may buy one with a thicker material!

25 Responses to “Jackor för kylan”

 1. Lina on

  Hej Victoria! Först och främst; Väldigt inspirerande blogg. Jag tycker du har en bra stil. Jag vet inte om du är intresserad av heminredning som du är av mode, men jag målar tavlor i en stil jag tror du hade tyckt om och du får gärna besöka min hemsida; http://www.linastavlor.se
  Mvh

  Reply
 2. Emilia on

  Hej! Måste bara säga att jag rådiggar verkligen din stil! Du är verkligen en mode-förebild för mig!
  Tänkte också kolla om du har nått tips på vart man kan köpa en oäkta päls för inte ett allt för högt pris?
  Hoppas du har det bra!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)