Jackor för kylan

Fått lite frågor gällande förslag på jackor inför vintern. Här är några som jag tycker man ska satsa på! Personligen kommer jag inte bära något i form av en cape, eftersom att jag gjort det i 2 år i rad. Men det är hemskt fint med en Cape tillsammans med något smalt ned till, stumpbyxor eller jeans. Jag har lite svårt att släppa min skinnjacka, men den kommer som alla år vara på tok för kall. Så funderar på att skaffa mig en lite tjockare vadderad! Trenchen/kappan är för mig ett måste, även den kavajformade. Päls kommer jag utan tvekan börja bära snart! Hade gärna velat ha någon lite ljusare i år.

Translate/ Some tips on jackets to wear when the winter comes around. I will wear the suitinspired jacket and a lot of different furs. I love my leatherjacket, but it will like all the winters be to cold. So I may buy one with a thicker material!

25 Responses to “Jackor för kylan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *