Vagabond – “Grace”

Tycker helt klart att Vagabond lyckats med den snyggaste vardagsskon inför denna höst/vinter. Skon heter “Grace” och finns i lite olika material, även ett par med knyt. Som ni vet har jag redan bloggat om paret i läder och det i lack. Men såg nu att om även fått in ett par i mocka (var tydligen Nubuck-bakisdan av mocka. Men mocka säger mer om materialet för mig, haha). Kikade in på eshoes där dom brukar ha skor till ett lite billigare pris. Så fanns paret i “mocka” där för en hundring billigare, kanske inte mycket för världen men tillräckligt för att jag skulle nappa. Även där jag beställde mina Dr.Martens till ett bra pris! Annars tycker jag alla skorna är värd en 1000-lapp. Kommer nog haffa dom i lack också!

Translate/ Vagabond has the prettiest all-around shoe  for the Autumn/Winter. The shoe is called “Grace” and you can find it in a few different materials like mocha, leather and varnish. The pair in suede is now on their way home to me!

24 Responses to “Vagabond – “Grace””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *