Romwe-paket

Hämtade ut mitt paket från Romwe nyss. Alltså får typ pirr i magen över vad snygga alla grejer jag beställer därifrån är. Några undrar hur jag hittar allt fint! Då kan jag börja med att säga att jag gått igenom alla sidor och alla kategorier. Sedan nu håller jag mig bara uppdaterad genom att kika deras “daily new” lite nu och då och ser till att jag inte missar något.

Translate / I got my order from Romwe today. All the thing I order from Romwe is so freakin’ beautiful, I almost got some butterflies in my stomach when I look at them. Some people wonder how I found stuff on their site, and first of all – I’ve looked through all the categories. So now I keep me updated by checking their “daily new” category now and then, so I don’t miss anything.

18 Responses to “Romwe-paket”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *