MENU
15:50 | July 30, 2011

Din sko

Fashion,Uncategorised

Har varit hem till Sävar en snabbis för att hämta dessa, råkade beställa till fel adress (hem till mamma dvs). Tog 3,5 timme.. Men det var det värt. Jäklar vad jag var tvungen att kämpa för att få på mig dom, har så breda fötter. Men blir förhoppningsvis bättre med tiden! Nu ska jag laga lite mat och bocka av lite serier jag missat. Ikväll ska Maja fixa mitt hår, dvs sätta in keratinslingor. Resten av kvällen tar vi som den kommer. Kram!

23 Responses to “Din sko”

 1. Pouline on

  Hej vic! Blir inte du irriterad på maja (din kompis)
  Eftersom att hon härmar dig med nästan allt! Allt du köper köper hon nästa dag! Nästa alla kläder som hon äger har hon köpt efter dig…

  Reply
  • victoriatornegren on

   Pouline: Tror inte man kan tänka så när man har blogg riktigt :) Är ju lite vad det handlar om. Att inspirera och dela med sig av tips kring kläder, även till sina nära. Och som någon ovan skrev har jag och Maja väldigt lika smak, så tror inte det hade spelat så stor roll om jag köpt det eller inte, hon hade nog gjort det ändå :) Umeå har ju inte världsbra utbud heller.

   Reply
 2. Katarina on

  svar till Pouline

  Jag vet ju inte, men Victoria och Maja är ju vänner, vem vet om de varit på stan och båda sett skon och gillat den? Eller diskuterat den när de träffas? Sen finns det ju många fler som “härmas” (eller köper likadana saker som andra – ärligt talat görs ju inte kläder/skor i bara ETT exemplar så att bara EN person ska köpa dem).

  Ajja, jag tycker båda Majas och Victorias bloggar är bra, så det så!

  Reply
 3. Catja on

  Jag stod och velade mellan de där i svart eller brunt i en halv timme igår :p haha, tillslut bestämde jag mig för de bruna. Och håll med om att skorna är helt sjukt sköna?! bästa köpet på länge.

  Reply
 4. Lina on

  Såg nu att du fyller år sent, det gör även jag och jag måste verkligen fråga dig hur du höll ut när alla dina vänner började springa på krogen medan du inte kunde det..

  Reply
 5. sara on

  sjukt fina, hur mycket kostar de? har länge väntat på höstskorna och nu är de tydligen här :)

  o vore supersnällt om du typ skrev på bloggen när du svarat, så jag uppmärksammar det. love u´r blog! <3

  Reply
 6. Maja on

  jag undrar vad du tog för storlek på dom här skorna och undrar även vad du brukar ha för storlek på andra skor..? jag funderar på att beställa men är osäker vilken storlek jag ska välja eftersom jag också har väldigt breda fötter!:) tack på förhand för svar:)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)