MENU
10:40 | July 31, 2011

Hårfix – Klart

Fashion,Uncategorised

Så, igår blev jag alltså med keratinslingor. Använde 80 st för mitt tunna och korta hår. Notera att det ser lite ojämnt ut på grund av att vi tunnade ur det rejält. Men jag är supernöjd, ni får se hur det ser ut framifrån senare idag. Hoppade in i duschen direkt det blev klart och blåste och fixade till. Då kände jag verkligen hur mycket jag saknat mina längder. Ska ha långt ett tag, sedan kommer jag klippa av till en längre page, med slingorna i. Kramar!

19 Responses to “Hårfix – Klart”

 1. emmeli on

  Hej. Vill bara tipsa om att det är inte så bra att duscha direkt efter man satt in keratinslingor för då finns det en risk att keratinvaxet inte hunnit satt sig ordentligt. :)

  Reply
 2. Dixi Wonderland on

  Jag sparar mitt hår som en galning. Sure dte är skönt att ha kort hår speciellt på sommaren nu när det är så varmt men jag trivs bäst i långt hår. Ska bli kul att se dig i de nya håret. Tycker du passar super bra i kort hår men du är säkert lika söt i långt också ;)

  Reply
 3. hanna on

  är det inte så att man inte skall duscha på åtminstone ett dygn efter att man lagt keratinslingor? kommer det vatten i fästena kan dom lättare åka av har jag hört.

  Reply
 4. Weronica on

  Tänkte fråga om du visste på ett ungefär hu långt hårman måste ha för att kunna sätta in såna keratinslingor. Har själv kort hår men skulle vilja ha lite längre :)
  Tacksam för svar :)

  Reply
  • victoriatornegren on

   Wronica: Beror ju helt på hårtyp, sen måste jag säga att allt egentligen handlar om hur man klipper in det efteråt :)! Jag hade ju till axlarna, lite längre kanske.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)