MENU
16:44 | March 31, 2011

Utsvängt

Fashion,Uncategorised

Bik Bok – 299 kr.

Okej. Efter många, många, många om och men är jag nu ägare till mina första utsvängda byxor. Jag har varit helt emot tanken och med säkerhet sagt att jag inte kommer bli ägare av ett par. Jag är ju en sådan som faller pladask så fort en trend kommer, men denna har varit svår. Men igår satt jag och bläddrade och klickade runt på lite olika sidor och såg magiskt fina kombinationer. Jag tänker mig först och främst till ett par sandaler i sommar och en vit blus. Dessa är ett par lite tunnare som faller väldigt fint, bättre bild från deras hemsida här. Nå, är fortfarande lite osäker! Vad tycker ni? Hiss eller diss?

32 Responses to “Utsvängt”

 1. Johanna on

  Kan vara ruskigt fint på andra men känns inte alls som min grej, jag håller mig till mina stuprörsjeans och tights tills man kan gå barbent tror jag.

  Reply
 2. Elin on

  jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag tycker alltså, jag velar fram och tillbaka om denna trend hela tiden.. :D vi får se helt enkelt, haha

  Reply
 3. Madeleine Sophie on

  Hey! I really love your blog, it’s amazing, but you do have a suggestion: you have a lot of commercials on it, which makes it a little overloaded. I think it takes attention off your beautiful photos and looks. Maybe less is more!

  But anyway: great blog :-)

  -M.

  Reply
 4. Lovisa on

  För mig en självklar hiss men det beror också på vem. Med slokhatt och runda solglasögon kan det bli jätte snyggt! Se bara på Elin kling och Rumi neely.

  Reply
 5. Sara on

  Svårt med dessa byxor måste jag också säga! Men jag är som du, kommer nog säga ganska länge att jag vägrar, men det kan lika gärna sluta med att de hamnar i min garderob… Så var det med militärgröna kläder, jeansskjorta, hög kjol osv … Nu älskar jag alla de nämnda plaggen.
  Hoppas du trivs i byxorna :)

  Reply
 6. moa on

  nee diss tyvärr. hatar dessutom ljudet byxorna gör när tyget dras mot varandra (vilket det oftast gör med utsvängda byxor)

  Reply
 7. victoria on

  Nej! DISS!!! med stora bokstäver! stå på dig vickan, fall inte för alla trender som ett litet får! För byxorna är otroligt fula och tantiga! D: du är bättre än så! kram

  Reply
  • victoriatornegren on

   Victoria: Är ju grymt att falla för trender, älskar det :) Får helt enkelt se till att motbevisa för er, haha.

   Reply
 8. Emma on

  Provade dem idag, fantastiskt fina! Dock provade jag fel storlek och orkade inte prova igen, så det blev inget köp för min del, men kanske kikar in igen och provar rätt storlek… Who knows :)

  Reply
 9. Mathilda Hell on

  Kan du inte visa bild på hur dom ser ut på? :) Skulle vara kul att se hur du matchar dom. Jag är lite sugen på ett par men är rädd för att se kortare ut än vad jag är :P

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)