MENU
20:03 | March 31, 2011

Hur jag lockar håret – Video

Fashion,Uncategorised

Babyliss PRO – 24 mm

Att tänka på:

– Se till att du lockar varje sektion på samma sätt (samma riktning) som de andra så de lägger sig fint med varandra.
– Jag ser allid till att rikta slingan inåt när jag rullar upp den på locktången. Detta betyder alltså att lockarna är riktade på två olika sätt på höger och vänster sida. Tänk er:  (( )) eller )) ((
– Borsta alltid ut lockarna för ett naturligare resultat.
– Ibland tuperar jag ihop topparna lite lätt i slutet för att det inte ska bli så separerat.

Oj, det är verkligen inte min grej att försöka förklara hur jag gör olika frisyrer. Men med denna video och lite tips har jag i varje fall gjort så gott jag kunnat. Det är bara att fråga om det är något ni undrar! Kommer göra en bild-guide till er som inte kan se videon.

63 Responses to “Hur jag lockar håret – Video”

 1. Michelle on

  jag tycker verkligen inte att du ska borsta ut håret efteråt, inte för att det var fult men du passade bättre i det andra!!

  Reply
 2. malin e on

  spelar det någon roll hur stort mellanrum det är mellan “rullningarna” på slingorna du tar? alltså när du rullar runt dom på locktången, spelar det nån roll hur långt mellanrummet är mellan varandra då?

  Reply
  • victoriatornegren on

   Emelie: Vissa kan bara inte se den, vet inte vad problemet är. Prova en annan webbläsare eller ladda ner program som stödjer flash/schockwave filer. Det enda jag kan tipsa med, fungerar det fortfarande inte så kommer jag som sagt göra en bildguide.

   Reply
  • victoriatornegren on

   14 minuter för att vara exakt :) Haha, övat.. Nja, men har väl lockat håret ett par gånger nu. Tack!

   Reply
  • victoriatornegren on

   Paula: Det gör jag :) Började med värmeskydd och avslutar med hårspray, två saker som inte är med i videon pga för litet minne.

   Reply
 3. moa on

  använder du bara en “rad” med löshår? förut när jag testade var det hur många olika som helt och det var jättesvårt att få det att se äkta ut. ditt ser verkligen äkta ut!

  Reply
 4. Anna on

  Kollade igenom videon och insåg hur fin du är när du har håret bakåt, du är ju alltid fin men bakåt ser man dig så sällan i, try it try it!!!

  Reply
 5. Denise on

  måste berömma dig för din blogg. Den är bra, intressant och du svarar även på dina läsares kommentarer. Pluspoäng

  Reply
  • victoriatornegren on

   Lovisa: Hej :) Jodå, absolut. Men vet inte om ni har så mycket nytta av den, innehåller i princip bara löshår, haha.

   Reply
 6. Anonymous on

  ååååh du är så snygg, din jävel! Kan man göra så “med en vanlig plattång” ? man ska ju kunna locka håret med en vanlig plattång, aldrig förstått hur bara……

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anonym: Tackkk! Ja, man ska ju tydligen kunna locka håret med en plattång.. Försökt, men gett upp. Funkar int :)

   Reply
 7. Anonymous on

  Helt seriöst.. jag laddade ned både flash player och shokwave, ingenting hjälpte, och jag kan fortfarande inte se videon.. Kan du inte lägga upp det i någonting som alla kan se hädanefter? typ videofyme eller någonting? :s Känns ju lite onödigt att ladda ned någonting när det ändå inte kommer fungera att se den..

  Reply
  • victoriatornegren on

   Anonym: Har haft runt 9000 visningar så, några kan då se den ivarjefall :) Men nu har det kommit en ny Videotjänst för oss på Nyheter24, får hoppas på att den fungerar bättre.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)