MENU
11:33 | October 31, 2010

Tänk om man ångrar sig, sen ångrar sig igen.

Fashion,Kärlek,Outfit of the day,Uncategorised

56 Responses to “Tänk om man ångrar sig, sen ångrar sig igen.”

 1. Li on

  Tyvärr får man stå ut med idiotiska människor. Det viktiga är att fokusera på de människor man älskar och som älskar en tillbaka. Det är så lätt att fastna i det negativa,men det positiva är oftast så mycket större! Jag älskar det du gör! Stor Kram!

  Reply
 2. vera on

  Åh! jag älskar det du gör och du skriver så bra, fortsätt med det för jag är så himla glad för varenda uppdatering du gör och vet att det är jättemånga andra som också är det!!

  Reply
 3. Elizbete on

  I love your room. It inspires me to have an all-white room with all these cute little accents. Your outfits are so simple,yet so..perfect in a way. I love your earrings. xo

  Reply
 4. elin on

  älskar dig victoria! du är helt underbar och du är hur duktig som helst! jag får jättemycket inspiration från dig. fortsätt med det du gör, för det gör du grymast! :)

  Reply
 5. frida on

  Om man gör något värt att uppmärksamma får man tyvärr även dras med folk som ogillar än, även om man inte vill eller förtjänar det. Jag tycker i alla fall att du är riktigt bra, det här är en av mina favoritbloggar!

  Reply
 6. jonna on

  DU är fantastisk! Fortsätt bara med att vara Dig själv! Försök att inte bry dig om såna idioter. Du är bäst, jag älskar din blogg. Jag är besatt av den, måste läsa den varje dag! Du är vacker och du är en bra inspirationskälla! You go girl! <3

  Reply
 7. jonna on

  Du är fantastisk! Du är så otroligt bra, fortsätt bara med att vara Dig själv. Lyssna inte på såna idioter, Du är bäst oavsett vad.

  Jag älskar din blogg, läser allt du skriver. Min absoluta favoritblogg. Din blogg är inte som andras, den är unik. Den är äkta.

  Du är unik, glöm inte det.
  Kram!

  Reply
 8. Karolina on

  Det du gör är underbart och du är en enorm förebild för mig! Låt aldrig någon trycka ner dig, för du ska veta att det alltid finns folk där ute som bara vill trycka ner folk för att få sig själv att må bättre. Du ska också veta att det alltid finns folk som uppskattar det du gör och kommer att stå bakom dig!
  Kram

  Reply
 9. Bee on

  Men gumman!

  Du skall veta att det finns jävlig många som uppskattar vad du gör. Jag hittar så hemsk mycket insiprasjon här och jag tror inte jag kunde varit foruten! Jag tror det finns många som älskar vad du gör. Jag är en av dom! Jag är bara inte så bra på att kommentera. Å det tror jag många kännar sig igen i. Du lever inte for andra,va?

  Gör det du tycker om och älskar.

  Reply
 10. Linnea on

  Jag tycker väldigt mycket om din blogg, sluta inte blogga! Du kanske inte övervägde det, men tappa inte lusten. Folk som försöker trycka ner dig känner sig bara osäkra. Du är väldigt inspirerande. Kram

  Reply
 11. Kitty on

  Även om du har en myyycket större blogg än mig så vet jag hur störiga personer man får stå ut med genom bloggen.
  Och om det råkar vara så att folk är lika störiga i verkligheten så undvik dem så gott det går eller skvallra på dem om du kan. Det funkar.
  Oavsett vad du gör eller känner så kommer det alltid vara fler som gillar dig än som inte gör det. Du är bäst!

  Reply
 12. caroline on

  dom som tycker att mode är ytligt eller säger dumma saker om din blogg har helt enkelt inte en känsla för stil. dom är bara avundsjuka!! (eller sjukt dålig självkänsla och måste trycka ner nån annan) du är ju sjukt bra!

  Reply
 13. Anonymous on

  shit! jag älskar verkligen din blogg och din sköna stil. även om man måste lyssna och ta åt sig av dålig kritik så får det samtidigt inte dra ner en. fortsätt kämpa på med med bloggandet och klädmärket, finns så många här ute som beundrar det du gör

  Reply
 14. Emma Silke on

  Hi :-)
  I really love your blog, but would you mind writing a translate in English? It would be nice if i could understand just a bit of what you write :D.

  Reply
 15. frida on

  älskar din blogg. varje gång innan jag går in här, vet jag att jag kommer inspireras till 1000. vad du än lägger upp och vad du än skriver om. glöm inte alla som beundrar dig och som älskar det du gör. de som är elaka, är det bara för de är avundsjuka. du är helt perfekt i alla andras ögon, glöm aldrig det!

  Reply
 16. lina on

  jag älskar din blogg och allt du gör med den. Elaka människor som vill gotta sig i andras framgång finns det alltid och dom vill förstöra fördu har de dom vill ha. Men hoppas att du fortsätter med de du gör så vi kan njuta av dina tips och ideer..styrke kram…

  Reply
 17. elin on

  Du är så sjukt snygg och ger mig inspiration hela tiden! Hittade din blogg för några dagar sedan och kollar den var 5:de minut känns det som! Fortsätt precis som DU gör det för DU är fantastisk!

  Reply
 18. Anna on

  Jag läser din blogg ofta, om inte varje dag till och med. Jag tänkte bara berätta att jag tycker att du är jättebra! Dessutom är du fantastiskt vacker, och du inspirerar! Så glöm allt annat, och lyssna på alla oss som säger sanningen; du är skitbra och vi gillar dig för att du är du!

  Reply
 19. SaraMarie on

  Jag tycker om din blogg jätte mycket! du verkar vara en bra tjej! du har en egen men också enkel och stilren stil. fortsätt som du gör och låt ingen stoppa dig, säger/skriver folk negativa saker handlar allt bara om avundsjuka.
  Jag vet väldigt många som tycker om din blogg jätte mycket. du är så lagom. lagom är bra.

  Reply
 20. natalie on

  Hej! Vilken underbar blogg du har, kul med så många bilder.
  Undrar bara vart du har fått tag på dina örhängen? Jag har letat och letat efter korsörhängen men hittar inte dem någonstans! Skulle vara superglad för ett svar! Ha det fint!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)