MENU
14:08 | October 30, 2010

Paljetter

Fashion,Outfit of the day,Uncategorised

Skor – Modekungen, Tröja – H&M, Byxor – BikBok, Paljetthårband – Glitter

Hej, nu har jag lite brådis. Ska iväg på en liten shoppingrunda med Malin, typ nu. Sen ordna det sista för maskeradoutfiten ikväll! Lovar ni får se bilder på hur jag såg ut. Hoppas ni får en underbar kväll! Kram

35 Responses to “Paljetter”

 1. sofia on

  Hej !
  Du använder dig ju mycket av kilklack och jag köpte ett par nyligen som jag tänkte använda på ett bröllop. Vad tycker du man kan matcha till de, eller ska man sattsa på vanliga klack ist? (:

  Reply
  • victoriatornegren on

   Sofia: Åh, vad svårt. Jag använder typ alltid kilklack, men då använder jag aldrig klänning heller. Men om du vill se “uppklädd” ut så kör på hudfärgade nylon om du ska mactha till kilkack. Annars är det risk för att det ser väldigt nedklätt ut! Men kilklackar, “bara ben” blir väl fint till vilken klänning som helst?

   Reply
 2. Alexandra on

  Förstår inte hur du klarar av att ha sådan där hårband i pannan? Kliar det inte?? Jag tycker att det är så snyggt men så fort jag har det börjar det klia något enormt. Och får du inte värsta röda märket efteråt när du tar av den??

  Annars så har du en väldigt inspirerande blogg :)

  Reply
  • victoriatornegren on

   Alexandra: Haha, förstår precis vad du menar. Men slutar som klia efter ett tag, sen tar jag väl av mig det när jag är hemma så spelar det ingen roll om jag har märke eller inte :)! Men köp ett band i bomull, det brukar inte klia för mig.

   Reply
 3. sandra on

  Vad gör du för att hålla kroppen i form? Äter du aldrig onyttheter eller tränar du som en tok………ELLER har du “turen” att bara vara skapt sådär, och kan trycka i sig vad som helst samt dega i sängen hela dagarna ? :)

  Reply
  • victoriatornegren on

   Sandra: Jag har bara turen. Eller jag vet inte hur mycket tur det är att måsta kämpa för att se normalviktig ut, visst jag kan äta allt i världen utan att bli överviktig, men jag hade gärna haft det lättare att vara normalviktig. Så var nöjd :)

   Reply
 4. Mimmi on

  Klockren outfit, precis som alltid! Jag undrar om du har kvar ryggsäcken som du la ut på Tradera för ett tag sedan, eller om den är såld? Annars är jag väldigt intresserad! :)

  Reply
 5. julia on

  Jag beundrar verkligen dig till 1000!:)
  men var har du köpt dina klädstänger? hade verkligen blivit så tacksam för svar! / julia:)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)