Things you need

Rouge – MUS “Seashell”, Mascara – Lancome “L’Extreme”

Var på stan med Malin idag. Sötisen bjöd på lunch på Costas (som förövrigt har världens godaste mackor – testa!), hittade lite plagg och nödvändigheter som smink och strumpbyxor. Provade på en ny mascara från Lancome, man fick med concealer och sminkborttagning så jag passade på. Hittat det perfeka rouget för vintern  också, gillar lite lätt rosa till blek hy. Sedan hittade jag äntligen supertunna strumpbyxor att ha till stay-ups och overknee-strumpor. Så glad! Ingen jacka dock.. Jakten fortsätter.

Translate // Just some new make-up! I like the combination of a rouge in pink on a light winter skin. I also found some superthin tights, perfect for the stay-ups and over the knee socks!

26 Responses to “Things you need”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *