The Old Orangery

Sunglasses – Anine Bing, Sweat-set – H&M, Shoes – Adidas, Bag – Balenciaga

I fredags åkte jag och Erik för lite fika på gamla orangeriet! Så himla mysigt och deras fika är GALET. Har cravings på denna mandeltårta! Himla fin miljö runtikring också, tips på utflykt.  Bästa beslutet detta år var helt klart för oss att skaffa bil, både jobbmässigt och för nöjen och utflykter med familjen. Vi köpte ju en liten Fiat 500, älskar den MEN det ska bli spännande med två barn i den dock, haha. Vi har ju även cab så bagaget är ännu mer limiterat än “vanliga”. Jag är ju en optimist och Erik realist, så jag sa det kommer gå kanon, men Erik har börjat prata om andra bilar. Vi får se helt enkelt, haha. Men det är ju ett tag kvar! Vet inte vart jag ville komma men dagarna denna vecka ser rätt lika ut så inte supermycket att dela med mig av, haha <3 Kram!

2 Responses to “The Old Orangery”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *