I’m back

Hej alla fina som fortfarande kikar in här! Ber så mycket om ursäkt för att det varit så dött här. Har inte mått/mår inte på topp och är i en period i livet där jag känner noll inspiration och känns därför så omotiverande att dela med sig av innehållslöst material. Men jag tänker att jag ska prova att bara släppa all press och visa lite mer verklighet och hoppas på att ni tycker det känns kul <3 Jag tänkte sätta igång nästa vecka! Puss på er

Hi to all of you amazing people who’s still looking in here! I’m so sorry for my little unplanned break over here. I’m just feeling so uninspired and I honestly Don’t know what to share that you would like to read about. But I miss bloggning so I think I’ll just let go of all the pressure and do me and hopefully some of you will enjoy that aswell <3 I’ll start again next week! Best <3

7 Responses to “I’m back”

 • Frida says:

  Åh JAA välkommen tillbaka!!! Så efterlängtat!! Helt klart den bästa influensern, tror det är för att jag kan relatera så mycket till dig. Blogga så ofta eller sällan du vill, vi finns här ändå ❤️

 • Josefine Johansson says:

  Har saknat dig så vilka roliga nyheter ❤️

 • Josefine Johansson says:

  Har saknat dig då vilka roliga nyheter ❤️

 • Sara says:

  Hej!
  Det spelar ingen roll om innehållet är ”innehållslöst” eller inte, i dessa tider är det bara kul att läsa något från alla er bloggare som sysslar med att blogga! Det är jättekul att kolla dina o andras youtube-klipp, men detta går inte att göra på jobbet… Läsa bloggar går dock! 😛 Det är ”bara” (jag vet att det är svårt 😛 ) att skriva några meningar om valfritt ämne. Tankar, vad du gjort, mat, träning, livet.
  Kul att se ett inlägg här och väntar med spänning på nästa, oavsett vad det handlar om!
  Kram!

 • Line says:

  So glad to read something of you again and so sad to hear that you’re not doing well right now.
  Recently i stopped using instagram. Due covid I have more time and actually enjoy reading blogg posts more then ”fast” instastories. Unfortunately a lot of the blogs i used to follow back in the days are now insta only. I started to follow your blog journey when you where still living in Umeå. You have been inspiring me now for over 10 years, thank you so much for that!!! To need a rest after so many years of content producing in a time with basically no inspiration is totally understandable. To read just about you, what you are thinking, how you are doing that would be interesting. I would say „classic“ back in the days diary like blog content. ❤️

 • Mikaela says:

  Ja, vad kul!

 • Natasja says:

  Fina du ❤️
  Hur har det gått med Ellie på förskolan? Trivs hon där nu? Jag har en dotter som känns så lik henne, helt underbar men med väldigt stark anknytning till mig och pappan. Hon är nu 1.5 år och vi lämnar inte bort henne med andra då det inte alls känns som hon vill det. Vi sköt även på hennes förskolestart nu tills efter sommaren när hon är 2 år istället. Kändes det som att det var lättare när Ellie blev lite större med anknytning till andra och förskolestart?
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *