Sideboard.

Changed our sideboard into this one

Äntligen känns allt 100% här hemma. Haft lite kaos ett tag då jag kände att nej skänken i vardagsrummet känns inte bra, det är verkligen så med möbler att det kan bli helt annat när dom står i sin miljö. Så allt vi haft i den har legat huller om buller. Vi har ju vardagsrum/kök/matsal i ett så det är mycket som ska klaffa, men detta kändes verkligen toppen redan när vi fick upp det igårkväll. Det är skåpet “Bestå” från Ikea. Här får ni se lite hur vårt nya “vardagsrumsbord” ser ut också. Ska lägga dit mattan också efter städaren har varit här imorgon.

Finally everything feels 100% right at home. We have both kitchen, dining and livingroom in the same room so it’s a lot to think about and things can really feel different when they all together. So we changed our sideboard and our livingroom table. Gonna place the rug there tomorrow after the cleaner have been here.

7 Responses to “Sideboard.”

 • Barbara says:

  Looks very pretty!

 • Katrin says:

  Hej, Kan inte du visa varifrån möblerna och inredningen kommer ifrån?
  Lamporna, skålen, brickan och skänken? 😊

  • victoriatornegren says:

   svar: Tänkte göra det i nästa vlogg innan “olyckan”, så det får vänta haha. Men ska tänka på att fota mer detaljbilder också och säga vart allt kommer ifrån <3

 • Moa says:

  Så fint! Fråga, hur har ni gjort för att dölja sladdar till tvn? Är de bak i väggen?
  Och är bestå den vita/grå? 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Önskade att vi hade ett uttag i väggen bakom tv:n men funkade inte här! Vi har dock bara en tunn vitt sladd till TV’n och den var nog bara uttdragen på denna bild 🙂 Skänken är vit!

 • Lisa says:

  Var är den vita stora brickan ifrån? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *